Bemutatkozás

Irodánk, a FAMILIA Szállásközvetítő Kft. 2017-ben alakult a Balaton mellett, s azóta is sikeresen működik a több éves szakmai gyakorlatnak s a 3 képzett dolgozónknak köszönhetően, melyet mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy az elmúlt években sok vendéget szolgáltunk ki, akik közül sokakat évről-évre rendszeresen vendégeink között üdvözölhetünk. A nyaralókat alapos előzetes átvizsgálás és minőségi előírások után vettük fel programunkba, melyeket nagyon kedvező árakon ajánlunk. Házaink között megtalálhatók mind az egyszerű, de célnak megfelelő, mind a luxus kategóriájú objektumok. Irodánk továbbá szervezett napi kirándulásokkal, esti programokkal, felvilágosítással és további információkkal áll a vendégek rendelkezésére a hét minden napján.

A Balaton és környéke Magyarország legszebb és legváltozatosabb tája, népszerű hazai és nemzetközi üdülőhely. A Balaton Európa egyik legnagyobb és legmelegebb vizű tava, ezért kellemes fürdőzést biztosít az idelátogatók számára. Nyáron a tó vize: 26-28 fokos.

Balatonmáriafürdő a déli part egyik legkedveltebb üdülő-faluja, innét nyílik a legszebb kilátás az északi part festői hegyeire. A település 8 km hosszan húzódik a Balaton partján, ahol egy központi fizető, valamint számos szabadstrand található, sok kis utca végén lejárók, stégek vezetnek a vízhez. A sekély víz kiválóan alkalmas fürdésre, főleg a kisgyermekes családok számára. A tó kedvelt helye a vitorlázásnak, szörfözésnek, horgászásnak és az evezés kedvelőinek is. Balatonmáriafürdő azok számára is kedvező uticél, akik egy nagyváros közelében, de mégis csendes, nyugodt helyen szeretnék a szabadságukat eltölteni, mivel kb. 15 km-re fekszik Keszthely, a Nyugat - Balaton fővárosa.

Bízunk abban, hogy változatos kínálatunkból (kb. 100 objektum: önálló nyaralók, ikernyaralók, apartmanok, szobák) sikerül kiválasztani az Önöknek legmegfelelőbbet és rövidesen Önt is vendégeink között köszönthetjük.

Marcali - Termálstrand
Marcali egy 15.000 fős kisváros, 13 km-rel délre Balatonmáriafürdőtől. 2003-ban adták át a 4 medencés termálfürdőt.

Budai Katalin
tulajdonos-cégvezető